Aquapretpark in Vlietland weer open vanaf 28 mei 2017!

Het Aquapretpark biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. Drijvend op het water zijn er onder andere trampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, een volleybalcircuit en nog veel meer. Dit alles staat met elkaar in verbinding en vormt zo een prachtig parcours.

De toegangsprijs is € 7,00 per persoon per uur. Een 10-rittenkaart kost € 60,- Voor een groepsarrangement (minimaal 20 personen) betaalt men € 5,50- per persoon per uur.

Parkeren is gratis. Het Aquapretpark in Vlietland (A4 afslag 7, Vlietland, Leiden Voorschoten) is open tot en met 30 september. Het park is toegankelijk voor iedereen met een zwemdiploma.

Openingstijden en meer informatie.

De meest actuele informatie staat op deze facebook facebook pagina.

aquapark2017

Het Aquapretpark in Vlietland is één van de grootste Aquaparken van Europa!

In 2015 werd in recreatiegebied Vlietland één van de grootste Aquapretparken van Europa op feestelijke wijze geopend door wethouder Saskia Bruines van de gemeente Leidschendam-Voorburg, zie filmpje via https://youtu.be/IfiXwDREWSU). Direct na de opening werd het Aquapretpark bestormd door kinderen en volwassenen en was daarna vrijwel steeds maximaal bezet!

Dit Aquapretpark, zie website www.aquapretpark.nl, biedt een prachtige aanvulling op de vele reeds aanwezige recreatieve voorzieningen in Vlietland en verhoogt daarmee nog verder de aantrekkelijkheid van Vlietland als grootste watersport-, recreatie- en natuurgebied van Zuid-Holland!

Voor informatie omtrent het Aquapretpark zie www.aquapretpark.nl of neem contact op met Hans Bosveld, directeur Aquapretpark Vlietland B.V., e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06-15636266 of 06-15571123.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews