Storm Aquapark Vlietland

In 2015 werd in recreatiegebied Vlietland één van de grootste Aquaparken van Europa op feestelijke wijze geopend. Direct na de opening werd het Storm Aquapark Vlietland bestormd door kinderen en volwassenen en was daarna vrijwel steeds maximaal bezet! 

Watertrampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden

Storm Aquapark biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier. Het aquapark beschikt over de grootste speelstructuur op het water van Aquaglide ter wereld met waanzinnig speelplezier. Bij het aquapark vind je onder andere op het watertrampolines, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus, een volleybalcircuit en nog veel meer. Dit alles staat met elkaar in verbinding.

Storm Aquapark Vlietland
Rietpolderweg 298
2266BM Leidschendam
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.stormaquapark.nl
Telefoon: +31 85 060 0693
Facebook: www.facebook.com/Waterpretpark

Informatie & Contact

Neem hiervoor direct contact op met de bedrijven en verenigingen die op deze website staan.

In de groei

‘s Zomers is het druk in Vlietland. Teneinde het gebied het hele jaar door goed te laten gebruiken is er begonnen met de verdere inrichting van het gebied. Extra sport-, recreatie- en verblijfs­voorzieningen zullen Vlietland binnen enkele jaren één van de meest veelzijdige en aantrekkelijke recreatiegebieden van Nederland maken.

Recreatiecentrum Vlietland B.V

Recreatiecentrum Vlietland B.V is de overkoepelende organisatie voor de bedrijfsmatige ontwikkeling en exploitatie van Vlietland. Directeur is dhr. A.S. (Bart) Carpentier Alting. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NB: Vlietland is de enige juiste naam voor het recreatiegebied aan de Vliet tegenover Voorschoten en gelegen tussen Leiden en Leidschendam.

Vlietlanden is een natuurgebied bij Vlaardingen dat beheerd wordt door de vereniging Natuurmonumenten.

Website beheer www.mchl.nl